Loading...
Jaro van Meerten Fotografie
Workshops & Masterclasses

Private Masterclass

Een masterclass voor zowel voor professioneel fotografen als particuliere of zakelijke klanten met specifieke vragen of de wens om 1-op-1 begeleid te worden

Een persoonlijke masterclass is een investering die zich snel terug verdient in kwaliteit (snel en zichtbaar resultaat), kostenbesparing (geen fotograaf meer inhuren voor elke afbeelding) en omzetverhoging (we weten allemaal wat mooie foto's kunnen doen). Wellicht heb je een kledingwinkel en wil je graag specifiek in jouw winkel begeleid worden om daar alle nieuwe items voortaan zelf te kunnen fotograferen voor je socials/webshop. Dit geldt natuurlijk ook als je actief bent in de interieurbouw en graag projecten vast willen leggen voor social media of een portfolio. Of misschien ben je net klaar met een fotografie opleiding maar wil je onder begeleiding ervaring op doen.

We kunnen werken met een spiegelreflex camera maar het is niet altijd nodig of noodzakelijk om deze te gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen. Daarbij heb je deze wellicht ook niet (altijd) voorhanden. Op de nieuwste generatie Iphones zit een hoogwaardige camera waar je prima foto's mee kunt maken. Bovendien zijn er veel mogelijkheden tot nabewerking en 'vaste' filters om een mooi geheel te creëren en een vaste stijl te bewaken.

Vooraf doen we een telefonische intake waar we jouw doelen en wensen bespreken. Zo haal je het maximale resultaat uit deze masterclass en kun je direct aan de slag.

Deze masterclass is geschikt voor elk niveau.


Over de masterclass

Profiel

Deze workshop is geschikt voor fotografen en niet-fotografen. Je kunt zowel met een (spiegelreflex)camera werken als met een Iphone. Je wordt persoonlijk gecoacht door Jaro van Meerten. Jaro is één van de toonaangevende interieurfotografen van Nederland en België. Met een gevestigde naam en ruim 20 jaar ervaring helpt hij jou graag jouw skills te verbeteren.

Bekijk hier zijn portfolio.


Locatie

In overleg

Kosten

€  675,- excl BTW per dagdeel.

Vaak kun je (een groot deel van) de studiekosten aftrekken van de belasting (zie oa hier)


Inhoud en opbouw

Gedurende een dagdeel ben jij degene die bepaald wat je wil leren. Je hebt alle ruimte om al je vragen beantwoord te krijgen en direct toe te passen in de praktijk. Schrijf deze vooral vooraf op. We beginnen met een orienterende telefonische intake. Samen bepalen we een datum, locatie en bespreken we kort de door jou gewenste inhoud. Het is ook mogelijk een opdracht gezamelijk uit te voeren waar je graag wat ondersteuning bij nodig hebt. We houden achteraf contact en korte vragen/updates mag je ook altijd per whatsapp stellen.

Beschikbare data

In overleg

Inschrijven

Neem contact op voor meer informatie of om je in te schrijven

Ik wil

All the fields are required

Contact

Telefoonnummer
+31 (0)6 28 02 10 06
Adres
Joubertweg 16, 6861 Oosterbeek